Bolig

3 skridt til at gøre din bolig salgsklar


Har du planer om at sælge din bolig? Når du skal sælge din bolig, er det afgørende at du har gjort din bolig salgsklar, for at boligen giver er godt indtryk til potentielle kunder. At gøre din bolig salgsklar handler om flere forskellige punkter. I denne artikel får du en miniguide med tre skridt til, hvordan du gør din bolig klar til salg.

Gør noget ved de mest synlige skader

Når din bolig skal gøres klar til salg, skal du som det første gøre noget ved de mest synlige skader. Hvis der er mange små skader på boligen, som springer i øjnene for eventuelle købere, vil det hurtigt skabe et dårligt indtryk af boligen.

Derfor skal du som det første få styr på de skader, som du kan gøre noget ved.

Det kan være mange forskellige skader, og det kan både væres må og store ting. Selvom du måske har vænnet dig til de små skader, vil det give et dårligt indtryk for de potentielle købere, og det gælder derfor om at få fixet mest muligt af det.

Du kan med fordel kigge din tilsynsrapport igennem og der se, hvilke ting der springer mest i øjnene og dermed fokusere på dem, så du efterfølgende kan få lavet en bedre tilsynsrapport af boligen, som kan give et positivt indtryk af din bolig.

Ryd op og gør rent

Når du har fået styr på de største skader, er det tid til at rydde op og gøre rent i hele boligen, så den inden for giver et godt indtryk.

Det er vigtigt at boligen indendørs er ryddet, så det er nemt at overskue for de potentielle købere. Hvis der er er rod over det hele virker boligen mindre end ellers og dermed skaber din bolig også et dårligt indtryk, da den virker mindre end den egentlig er.

Tænk gerne over, hvordan du gerne selv vil se en bolig, hvis du skulle til fremvisning og gå efter det, når du skal rydde op i boligen.

Sæt fokus på førstehåndsindtrykket

Det sidste skridt til at gøre din bolig salgsklar er at sætte fokus på at skabe et godt førstehåndsindtryk af din bolig.

Førstehåndsindtrykket er ofte det vi husker, og derfor er det noget af det allervigtigste, når du skal gøre din bolig klar til de kommende fremvisninger.

Sørg derfor for at boligen er indbydende når nye personer kommer til den. Det er fx vigtigt at facaden på boligen og vinduerne er rene og pæne og selvfølgelig ingen synlige skader.

Facaden og vinduerne er det vi lægger mest mærke til, når vi ser en ny bolig, og derfor er det en god idé at lægge dit fokus der. Du kan fx få en facaderens fra Nanostone, så facaden på din bolig er flot og pæn til de kommende fremvisninger.

Når du har gået igennem de tre skridt her, er du klar til at sætte din bolig til salg og vise den frem for de potentielle købere.

Et sidste råd herfra er, at det er en god idé at have en boligadvokat ind over, når du har fundet en køber til din bolig. Det er ærgerligt, hvis ud har brugt energi på at gøre din bolig klar til salg og så får problemer med selve salget. Her kan en boligadvokat sikrer at handelen går som den skal. Du kan fx alliere dig med boligadvokaterne fra Hviidadvokater.

 

 

Bolig
Penge at spare med løsninger der varer
Bolig
Mangler du hjælp til vedligeholdelsen af din bolig?
Bolig
Sådan indretter du med mørke farver
There are currently no comments.