Elektronik

4 gadgets, der vil gøre din hverdag og dit hjem smartere


Teknologien udvikles i konstant fart, og vi forsøger i stigende grad at gøre hverdagen nemmere med hjælp fra forskellige central styrede sikkerhedssystemer. Gør hjemmet ekstra smart og ”op i tiden” med nedenstående gadgets.

Køleskab med touch effekt

Der er efterhånden blevet produceret køleskabe med smarte touchskærme på døren, der fungerer som opslagstavle i bred forstand. Hav opskrifter hængende, skriv vigtige noter eller ting, man skal huske at købe ind, eller hvad med at se en vigtig fodboldkamp, mens man laver mad?
Skærmen er koblet op med hjemmets wi-fi, så det er muligt at streame de nyeste nyheder, yndlings musik og tv.

Ovn, der er styret af wi-fi

En ny- og teknologistærk ovn fra Samsung (NV9900) er udset som ét af de nyeste produkter inden for køkkenuniverset. Bliv siddende i sofaen og reguler, via din telefon, ovnens temperatur. Du kan ligeledes indstille temperatur og tilberedningstiden fra mobilen, hvad end du opholder dig inden- eller uden for hjemmet. Du skal blot være koblet op på et wi-fi.

Kom hjem til et rent gulv
Forestil dig at sidde på arbejdet, at kunne fjernstyre sin støvsuger således, at man kunne komme hjem til et rent og støvfrit gulv. Det kan du rent faktisk. Med et enkelt tryk på mobilen kan du med en app få din robotstøvsuger til at støvsuge dit gulv til du kommer hjem. iRobot Home App hører til støvsugeren Roomba 980.

Den oplader sig selv løbende ved at vende tilbage til sin ”Home Base” opladningssted, og du slipper derfor selv for at huske at sætte den til opladning.

Hjælp til bedre nattesøvn

Har du problemer med at falde i søvn eller få en god gang nattesøvn, kan du med en alarm, Aura Connected Alarm Clock, der stilles på natbordet og en sensor, Sleep Sensor Accessory, der lægges under madrassen, optimere din nats søvn.
Det smarte i denne gadget er, at sensoren selv sørger for at opretholde den optimale temperatur, lys og lyd, mens du sover, og ligeledes kan vække dig på et bestemt tidspunkt.

Elektronik
Hvad er en iPad uden strøm?
Elektronik
Færdigblandede væsker til din e-cigaret – find din yndlingssmag
Elektronik
Sådan kan du få styr på alting i din virksomhed
There are currently no comments.