Shopping

Disse undertøjstrends skal du gå efter


Er du typen, der går op i dit lingeri? Skal det matche og sidde helt perfekt på kroppen? Skal det være komfortabelt og samtidig lækkert at se på? Vi har fundet nogle af de mest lækre lingeritrends, så du ved, hvad du skal gå efter, næste gang du skal shoppe undertøj.

Lingeritrends du bør eje

Transparent
Iklæd dig sexet og flatterende med transparent undertøj. Stoffet skal helst være så tyndt som muligt og helst med udsyn til de vovede steder. Gå efter gennemsigtigt undertøj med smukke detaljer som sløjfer, blonder eller prikker.

Lad stropperne tale for sig
Undertøj behøver ikke være kedeligt, bare fordi det er sort eller hvidt. Detaljer, som stropperne, kan sætte prikken over i’et, hvis de har delikate blonder eller flæser. En dekorativ ryg på bh’en er også super trendy, og gå gerne efter noget undertøj, hvor det er passende at vise noget af bh’en under en bluse eller skjorte.

Bodystocking
En bodystocking har mange fordele. Den varmer din mave, hvis du har en tynd bluse eller skjorte på, eller den dækker kroppen, hvis du har en trøje på, som har tendens til at ryge op, når du bukker dig.
Derudover er en bodystocking supersexet og får din silhuet til at fremstå smuk.

Velour
Vil du føle dig sexet og samtidig mærke komfort på din krop, skal du gå efter undertøj i velour. Det vil føles som silke på din krop, og velour anses samtidig som én af de hotteste materialer dette mode år, både når det gælder lingeri, men også tøj i bred forstand.

Sexede blonder
Vi elsker blonder! Blomstrede blonder, tynde blonder, tykke blonder. De er smukke og sexede. Køb undertøj, der ikke har for meget pude eller push-up i sig, og forsøg i stedet at lade de blomstrede blonder dække, det der skal dækkes.

Shopping
Sådan shopper du let reklamegaver med eget logo
Shopping
Kulden er på vej – hold varmen i en smart vinterjakke
Shopping
Sådan får du mest muligt ud af dine shopping-ture
There are currently no comments.