Elektronik

Få en skræddersyet løsning inden for it-sikkerhed


Når man har en virksomhed, har man som regel mange kompetencer inden for selve kerneområdet i virksomheden. Det er dog ikke det eneste, der spiller en rolle, hvis man ønsker at have en succesfuld virksomhed. Der er mange andre områder, som man også er nødt til at tage i betragtning, og for eksempel it er noget, man ikke kan undgå, hvis man gerne vil kunne konkurrere med andre virksomheder. It er en  stor del af næsten alle virksomheder, og derfor skal man have styr på det. Det er dog ikke alle, som selv er helt skarpe i it, og det behøves man heller ikke være. Med hjælp fra it-virksomheden Atea, kan nemt få orden i sin it-sikkerhed.

Atea tager udgangspunkt i din virksomheds sikkerhedsmæssige udfordringer og skræddersyer en løsning ud fra det. De leverer både løsninger og services inden for it-sikkerhed, compliance-krav og informationssikkerhed. De løsninger, de laver for dig, er baseret på best-of-breed producenter, og der vil altid være opbakning fra markedets førende arkitekter og it-konsulenter inden for it-sikkerhed. Se mere her, hvis du vil vide, hvad de ellers kan tilbyde.

Sådan får du hjælp til din it-sikkerhed

Som det første bliver der lavet en strategisk og analytisk gennemgang, så de ved, hvad der er at arbejde med og kan fokusere på, hvad nøjagtig din virksomhed har behov for. Derudover varetager de også en Risk & Compliance rolle ved at bruge deres dedikerede Security Operations Center, som hele tiden er der til at overvåge dine sikkerhedsprotokoller. På den måde kan de både være med til at sikre jeres klienter, netværk, datacenter, applikationer og cloud-data.

Når de indgår et samarbejde med dig, er det både på et strategisk, taktisk og operationelt plan, så de kan hjælpe din virksomhed mest muligt med it-delen. Du kan altså få lov til selv at fokusere på netop det område du er god til uden at skulle bekymre dig om de dele af virksomheden, som ikke ligger inden for dine kompetencer.

 

Elektronik
Hold indbrudstyvene væk: Sådan sikrer du din bolig mod indbrud
Elektronik
Kan et skin beskytte min smartphone mod ridser?
Elektronik
Sådan kan du få styr på alting i din virksomhed
There are currently no comments.