Skønhed

Hårmode: Overvejer du kort hår?


Vi kan alle nå et punkt i vores liv, hvor vi tager vores hår og frisure op til overvejelse. Skal det have en ny længde, ny farve, krøller eller kort pandehår. Nogle forandringer kan være mere skræmmende at kaste sig ud i end andre, for klipper man lokkerne kortere, kan man ikke fortryde på samme måde, som hvis man fortryder en hårfarve.
Den korte hårfrisure har længe været trendy, og overvejer du selv at få kort hår, men er du i tvivl, om det nu vil klæde dig, kan du læse med nedenfor og blive klogere på, om det er et go eller no-go for dit vedkommende.

Hvad bør du overveje, inden du klipper dig kort?

Gør op med dig selv, om det korte hår vil passe til din personlige stil. Kort hår kan have mange længder, men vær forberedt på, at en kort frisure kan være med til, at man mister en smule af sin femininitet.

Hårfarven har også noget at sige. De fleste lyshårede piger kan bære en korthåret frisure, og de helt mørkhårede kan også ende op med et fransk smart look. Har du fra naturens side den typiske skandinaviske leverpostejfarve, er det ikke sikkert, at en kort længde vil blive godt. Hårfarven skal helst løfte frisuren en anelse.

Hængende eller opsat hår?

Du bør også gøre dig overvejelser om, om du i sandhed kommer til at stå hver morgen og gøre noget ud af din korte frisure, for kort hår kræver kærlighed. Har du en travl hverdag, hvor det skal gå stærkt om morgenen, og hvor det er nemmest at sætte håret op i en knold eller hestehale, bør du virkelig overveje flere gange, om kort hår nu også er den rette frisure for dig.

Vil det klæde mig?

Om kort hår vil klæde én, afhænger også af ens ansigtsform. Er man lille og spinkel, har man typisk et mere markeret ansigt, hvorfor en kort frisure kun vil gå ind og fremhæve ansigtsformen mere.
Er man lidt større bygget som person med et lidt mere rundt ansigt, kan kort hår virkelig være smart og flot, særligt med en super kort page. Frisuren kan gå ind og lave ”falske” kindben, der kan syne ansigtet tyndere.

Skønhed
Vejen til smuk og sund hud – det skal du huske
Skønhed
Få frisørlækkert hår
Skønhed
Træning kan løfte koncentrationen og undgå stress
There are currently no comments.