Elektronik

Hold indbrudstyvene væk: Sådan sikrer du din bolig mod indbrud


Statistikker har vist, at Danmark er det land i Europa, som er udsat for flest indbrud pr. indbygger. Alene dette fakta giver god anledning til at sikre sin bolig mod de langfingrede indbrudstyve, der er ude efter de gode værdier, som vi pryder vores hyggelige hjem med. Hvordan holder vi så tyven fra døren? Det giver vi nogle gode bud til herunder.

Det skal du gøre, hvis du vil undgå indbrud

Der er flere hjælpemidler i spil, hvis du vil sikre dig mod den grådige indbrudstyv. Nogle tager flere midler i brug, og andre nøjes med ét.

Hunde som alarm
Det lyder måske banalt, men faktisk kan hunde godt fungere som en fin alarm mod indbrudstyve, og samtidig få tyven til at gå til et andet hus, i frygt af hundens gøen. Det kommer selvfølgelig an på, hvilken race, der er tale om, og hvilken kalibre ligeledes. Tænk selv over det – ville man selv have lyst til at bryde ind i et hus, hvor fx en kæmpestor rottweiler sad på lur?

Overvej desuden også at sætte et skilt op, hvor der står ”her vogter jeg”.

De traditionelle overvågningskameraer
Et overvågningskamera kan i mange henseende være en fordel at have, så man kan spore sig frem til, hvilken slags tyv, der er tale om, og hvor man ligeledes kan finde frem til tyvens eksistens. Overvågningskameraer holder dog ikke indbrudstyvene væk, og mange tyve er også forberedt på dem, så de i den forbindelse vil dække dem til.

Indbrudssikre ruder
Det kan være en klar fordel at anskaffe sig indbrudssikre ruder, som gør det svært for tyven at smadre glasset på. Ligeledes er vindueskarme, lavet af metal, næsten umulige at brække op. Det kan blive en dyr affære at skifte, men i sidste ende kan det klart betale sig.

Indbrudssikre låse
På samme vis kan det være en god idé at anskaffe sig nogle låse, der er umulige at bryde op. En god lås, der er svær at dirke op, kan være med til at få tyven til at vælge et andet hus, hvor låsen er nemmere at få op.

Elektronik
Festen der følger med dig
Elektronik
Få en skræddersyet løsning inden for it-sikkerhed
Elektronik
Guide: Sådan finder du den bedste kummefryser
There are currently no comments.