Diverse

Hvordan kan e-cig-MODs gavne dig som ny eller erfaren damper?


Der er efterhånden kommet et stort marked for MOD e-cigaretter, og der er utrolig mange muligheder at vælge imellem, uanset om man er en ny, øvet eller særdeles erfaren damper. Såfremt du er i tvivl om, hvilken MOD du skal have, så kan du læse meget mere på denne side, hvor du også kan se et rigtig stort udvalg af kvalitetsprodukter. Men hvordan finder man den rigtige MOD? Hvilke ting spiller ind? Find svaret her i denne miniguide.

Sådan finder du den rette MOD

Det er ikke just en nem opgave at finde den rette MOD til dine e-cigaretter, og det er også selvom, at du måske er en erfaren damper. Endnu værre er det, hvis du aldrig har prøvet det før. Heldigvis er der her 3 gode funktioner, som de danske e-cigaretrygere vælger ud fra.

Størrelsen

Du går aldrig galt i byen, hvis du hovedsageligt går efter størrelsen. Ofte betyder det, at der er større batterikapacitet og flere watt. Ønsker man er lille MOD, så er det en god idé at investere i noget, der har omkring 40-50W og 1500-3000 mAh.

Batterikapacitet

Det er ikke alle, der går efter den største MOD, som de kan finde. For nogle handler det blot om at finde noget, som kan holde strøm i rigtig lang tid. Det gør du ved at investere i et produkt, der har en høj mAh, som er det, strømkapaciteten måles i. Du kan også finde en MOD med eksterne batterier, så de er udskiftelige.

Watt

Der er også nogle e-cigaretforbrugere, der ikke går efter batterikapacitet, men i stedet watt. Dette kræver dog, at man har en tank, der kan håndtere dette, så man ikke ender ud med et ubrugeligt produkt. Det er ikke unormalt, at man ser MODs med høje watt med eksterne batterier. Du skal af den grund derfor huske at investere i en separat lader til dem.

Diverse
Hvorfor er kelimpuder blevet et hit i de danske hjem?
Diverse
Sådan kan du gøre noget ekstra ud af festen til dit bryllup
Diverse
3 borde til at opgradere din stue
There are currently no comments.