Bolig

Mangler du hjælp til vedligeholdelsen af din bolig?


Som boligejer er du sikkert bekendt med, hvad der kræves i forhold til vedligeholdelsen af din bolig. Men med et travlt program, kan man nemt komme til at overse de punkter, der ikke ligefrem befinder sig i øjenhøjde. Måske har du lagt mærke til grimme bevoksninger på taget (måske særligt i vådt vejr), eller måske føler du bare, at du har forsømt vedligeholdelsen af netop taget. Uanset hvad er det på tide at se nærmere på tagets tilstand.

Har du tjekket dit tags tilstand fornylig?

Hvis du har lagt mærke til grønlige bevoksninger på taget, eller måske endda snavs og mos, er det muligvis på tide med en tagrens. AlgeKvit tilbyder en tagrens, som ikke må forveksles med en almindelig algebehandling. En tagrens er en noget ”skrappere” behandling, der især anvendes på de tage, der kræver en særlig kærlig hånd. Kun én tagrens er nødvendig, og derefter kan taget holdes vedlige ved en årlig (eller halvårlig) almindelig algebehandling. Hos AlgeKvit får du tagrens med 20 års garanti, hvilket betyder, at AlgeKvit garanterer en behandling af dit tag, der får taget til at stråle som nyt igen. Garantien tilbydes i forbindelse med Algekvits abonnementsordning, der sikrer dig en besparelse på den årlige algebehandling, således at du aldrig skal bekymre dig om algebevoksninger igen.

Hvad er fordelene ved en behandling hos AlgeKvit?

Uanset om dit tag har brug for en tagrens eller en algebehandling, er der klare fordele ved at få foretaget en sådan behandling. Alger tiltrækker nemlig fugt, hvorfor der – uden en algebehandling eller tagrens – er større risiko for vandskader i form af vandgennemtrængning og utæt tag eller forskubbede tagplader og tagsten. Med en behandling hos AlgeKvit får du altså ikke bare et super flot tag, der ligner et nyt. Du sikrer dig også mod diverse husskader!

Bolig
Klar til ændringer på huset?
Bolig
Det skal du være opmærksom på ved altanbyggeri
Bolig
Sådan forbedrer du din make-up rutine