Diverse

Oplev det pulserende og sprudlende Dubai


Har du endnu ikke oplevet Dubais storvoksende kultur, er der god grund til at vælge dette sted som din næste rejse. Dubai har gennem de sidste 30 år udviklet sig til at være en storvækstende by med fart over feltet og med mangfoldige muligheder. Oplev en skøn kombination af arabisk gæstfrihed, storslået arkitektur, hede temperaturer og imponerende shopping- og seværdighedsmuligheder.

Det skal du opleve i Dubai

Vil du udforske den arabiske kultur, og længtes du efter sol og varme, er Dubai stedet du skal til.
Dubai forener simpelhed i form af basarer og markeder med luksuriøse kunstige strande, shopping centre og arkitektur.

Shopping
Dubai er et sandt mekka for shoppeglade typer. Her finder man både dyre designvarer, men også billigere lokale varer. Man vil uden tvivl kunne boltre sig i massevis af shopping centrer, da byen rummer ikke mindre end 50 centrer og basarer. I bydelen Deira finder man Dubais mest populære basar.

Sand og vind i håret
Man kan ikke sige Dubai uden at sige sand og ørken. Uden for byen finder man de enorme sandklitter, man kan boltre sig i på kamelryg eller i jeep.
Herude er der også mulighed for at indtage en lokal middag, ryge en vandpibe og sidde under et stjernedækket himmeltæppe, når mørket sænker sig.

Storslået arkitektur
Er der noget Dubai særligt forstår sig på, er det arkitektur og mangfoldighed. Her kan man se fantastiske bygninger og overdådige hoteller. Oplev fx The World, som er et samlingspunkt af små øer ude i havet, der er en miniaturekopi af et oprigtigt land.
Eller gør dig selv den oplevelse rigere at se verdens højeste bygning, Burj Al Arab. Bygningen rummer en højde på omkring 800 meter.

Pulserende natteliv og varm strandoase
Dubais strande er velholdte, rene og indbydende. Der er massevis af palmer, og vandet er rent og klart.
Når mørket sænker sig, bør man hoppe i det finere festtøj, for nattelivet i Dubai er pulserende. Ikke så meget på åben gade, men på de mange smukke hoteller og nede i marinaen.

Verdens vildeste vandland
I Dubai kan man opleve ét af verdens vildeste vandattraktioner, Wild Wadi, der ligger foran verdens højeste bygning, Burj Al Arab. Her er der vilde vandrutsjebaner, pools med falske bølger og meget mere. Stedet for en rigtig vandhund!

Diverse
Sådan finder du den rette A-kasse
Diverse
Skal du holde stor fest?
Diverse
Spar penge på dit mobilabonnement fremover
There are currently no comments.