Shopping

Sådan shopper du let reklamegaver med eget logo


Skal du have lavet reklamegaver med dit firmas logopå, så er det let at shoppe rundt online og finde et sted, der kan klare det for dig. Der findes nemlig mange steder, men det det vigtigste for dig er muligvis, at det sted du køber reklamegaver fra, har noget der giver mening for din virksomhed. Det kan være, at du er i byggebranchen og derfor gerne vil have gaver eller merchandise, som repræsenterer din branche. Det kan være, du gerne vil give en nøglering med dit logo på, som også fungerer som en lille tommestok. Det kan også være en hobbykniv, et skruetrækkersæt eller en lille lommelygte.

Find og lav reklamegaver der kan bruges til noget

Når merchandise eller gaveartikler ikke kan bruges til noget, forekommer de overflødige og opleves som spild. Det er ikke ord og tanker, du vil have tilknyttet din virksomhed, og derfor gælder det om at lave reklamegaver, som modtageren kan bruge til noget, og som derfor minder dem om dig og din virksomhed på en positiv måde. Det behøver ikke altid at være en stor ting. En god kuglepen kan nogle gange være nok, hvorimod en nøglering med logoet på – uden at have nogen anden funktion end at være nøglering – i mange tilfælde vil ende i skraldespanden, fordi modtageren ikke kan bruge den til noget (med mindre din virksomhed er et helt specielt og meget populært brand).

Reklamegaver med logo til køkkenet

Det er ikke alle, der hverken er i byggebranchen eller andet, hvor praktisk værktøj giver mening. Her kan du  med fordel kigge på ting til køkkenet. Det kan være, at salatsæt i moderne design kunne give mening for din branche og din virksomhed. Det kan også være en lækker karaffel i dansk design eller måske et lækkert skærebræt. Undersøg hvad der passer til lige netop din virksomhed, og hvad folk kan føle vil være nyttigt derhjemme.

Shopping
Disse undertøjstrends skal du gå efter
Shopping
Sådan får du mest muligt ud af dine shopping-ture
Shopping
Kulden er på vej – hold varmen i en smart vinterjakke
There are currently no comments.