Mode og tøj

Tøjguide: Denne kjole passer til din kropstype


Har du svært ved at finde den helt perfekte kjole til familiefødselsdagen, firmafesten eller en tredje festlig anledning? Vi guider dig her til, hvordan du finder frem til den rette kjole, der passer til din unikke kropstype.

Kend din kropstype og spar tid og penge på fejlkøb

Vi har alle forskellige kropstyper, der gør hver af os unikke og noget særligt. Den ene kropstype kan være lige så god som den anden, og kender vi til det rette tøjvalg, der vil klæde vores krops bygning, vil vi kunne blive sparet for en masse søgen, fejlkøb og i stedet bedre trives i den kjole vi skal have på hele aftenen.

Hvad end det er en kjole med A-snit, en kort eller gulvlang én af slagsen, er det alt i alt vores kropstype, der afgører vores veltilpas.

Kropstypen – Søjlen:
Er din krop lang og slank vil de 20’inspirerede kjoler med en lav talje, bindebånd i taljen, være et oplagt kjolevalg. Den vil give en pæn- og feminin kontrast til din lange facon.

Svinger du mellem en lang og slank model og ovre i en mere rundere udgave (uden at forveksle dig med æble- eller pærekropstypen), kan du prøve at gå efter stropløse kjoler. Den vil sætte fokus på din barm og give illusionen af en smuk talje.

Kropstypen – Kræmmerhuset:
Har du brede skuldre og smalle arme bør du kigge nærmere efter kjoler med korte ærmer. En dyb udskæring eller en flot detalje i taljen vil sætte prikken over i’et på dit look, hvis du ønsker at nedtone dine skuldre.

Kropstypen – Æbleform:
Er din krop udformet som et æble, bør du gå efter kjoler med A-snit for at få det optimale look. De er nemlig fantastiske til at kamuflere maven.
Ønsker du at få dine arme til at se slankere ud, end de måske er, kan du med fordel gå efter kjoler med løse ærmer, der går til under albuen.

Kropstypen – Timeglas:
Har du en fyldig barm og samtidig en god, fyldig bagdel kan du gå efter kjoler med en smal talje, hvor der er plads til barmen, og hvor stoffet sidder løst over numsen.

Mode og tøj
Er du influencer inden for tøj og mode eller måske shopping eller skønhed?
Mode og tøj
Sådan indretter du det hyggelige børneværelse
Mode og tøj
Sådan vælger du sommerkjole efter din kropsfacon
There are currently no comments.