Skønhed

Vejen til smuk og sund hud – det skal du huske


Vejret sætter sine spor i vores ansigt, og tilmed gør alderen og vores livsstil, men kan vi selv gøre noget for at få huden til at stråle mere af glanshed og få den til at se sund og velplejet ud? Følg nedenstående tips og mærk og se en forandring relativ kort tid efter. Din hud vil takke dig.

4 veje til flot hud

Solbeskyttelse:
Det er et must at huske solbeskyttelse, hvis vi ikke ønsker at ligne en rynket rosin i en relativ tidlig alder. Solens stråler er den værste til at sætte sine ældningsspor og derfor bør vi huske solbeskyttelse året rundt. Om vinteren kan vi anvende dagcreme med solfaktor i eller makeup med beskyttelse.

Skær ned på sukkeret:
Vi kan alle have en sød tand, nogen i højere grad end andre, men sukker er og bliver en synder for din hud, da det er med til at stresse huden. Skær derfor ned på sodavandsforbruget, frugtyoghurter, færdigretter, slik og chips. Erstat i stedet for med vand/danskvand (evt. tilsat citron), bær og nødder, frugt og grøntsager. Er blodsukkeret lavt, har vi oftest tendens til at spise noget fyldt med sukker, da det hurtigt har en god effekt, men ikke på den lange bane. Så spis i stedet noget, som er med til at holde blodsukkeret stabilt, og som vil gavne din hud.

Tænk over dit kaffe-, alkohol- og rygningsforbrug:
Kaffe, alkohol og rygning er også store syndere til usund hud og ælder samtidig huden hurtigere. Alkohol går ind og udtørrer huden indefra, kaffe har en vanddrivende effekt som tilmed vil skylle de gode mineraler ud af vores krop og hud. Er du ryger, vil nikotinen gå ind og lukke for de små kar, der normalt ellers tilfører næring til huden.

Masser af vand, tak:
Som en del af punkt 2, har din hud bedst af vand, masser af vand. I og med vi bevæger os, dyrker sport, spiser salte- og sødet madvarer samt drikker vanddrivende drikke, er det alt sammen med til at udtørre huden, hvorfor det er vigtigt at huske at tilføre væske, så huden kan strammes op og se sund ud. Derfor – husk at drikke vand!

Skønhed
Træning kan løfte koncentrationen og undgå stress
Skønhed
Blødgørende cremer giver en lækker hud
Skønhed
Lotion kan pleje, fugtgive og passe din hud
There are currently no comments.