Elektronik

Festen der følger med dig


Lyse aftener, godt vejr og skønt selskab er indbegrebet af sommer. Krydr det med lidt vådt til ganen og noget god musik, så er det opskriften på alletiders fest. Hvad der begynder som noget hyggeligt i haven, kan i de varme sommermåneder godt ende på stranden til lidt aftenbadning og hygge omkring et bål. Men hvad gør du, når du gerne vil have den gode lyd fra dit anlæg med videre ned på stranden? En lille mobil afspiller kan ikke overdøve bølgernes brusen eller de knitrende flammer fra bålet, men det kan en Soundboks.

Du kan nemlig leje en højtaler, der er lige til at tage med i bilen eller bag på cyklen, som kan give dig den lyd, som du er efter. Her er det ikke kun de høje diskanttoner, der kommer ud gennem højtaleren, som det ofte er det på de små bærbare højtalere. De dybere bastoner, som lægger hele bunden i musikoplevelsen, får du også med, når du spiller musik på en Soundboks. Det vil sige, at du får en komplet musikoplevelse, også når du er på farten.

Højtaleren er trådløs, hvilket betyder, at du ikke skal bakse med ledninger eller strømtilslutninger for at kunne forsætte festen, hvor end du måtte befinde dig. Fuldt opladt er batterilevetiden nemlig 40 timer, så du kan trygt fest natten væk, uden at skulle være bekymret for en brat afslutning på festen. Det tager kun omkring 3,5 time at oplade højtaleren igen, og så er du klar til endnu en fest. Du afspiller musikken direkte fra din mobiltelefon, og på den måde er du altid sikret et brag af en fest.

Utrolig holdbar

Soundboksen imponerer på mere end bare sin gode lydkvaliteter og mobilitet. Den er nemlig designet til at kunne holde til lidt af hvert. Med sin vægt på kun 15 kg kan den let transporteres fra sted til sted, og det i alt slags vejr. Den tåler fra -20 grader helt op til 50 grader og alt derimellem. Dens modstandsdygtighed gør den også ideel at transportere på alle tider af året, og begrænser sig dermed ikke kun til de varme sommermåneder. Ønsker du endnu mere lyd, så kan du endda linke højtalerne sammen to og to, og på den måde sikre en endnu bedre lyd og oplevelse.

Elektronik
Har I en velfungerende telefonløsning på kontoret?
Elektronik
4 gadgets, der vil gøre din hverdag og dit hjem smartere
Elektronik
Få en skræddersyet løsning inden for it-sikkerhed
There are currently no comments.