Diverse

Tøsefilm, der samler veninderne


Der er ikke noget bedre end at sidde sammen med sine veninder og se tøsefilm. At forelske sig en lille smule i den mandelige skuespiller, og ønske sig at kærlighedslivet var så let, som det ser ud på film. At se tøsefilm er en kombination af de bedste genrer, underholdning, romatik og humor, det er derfor en rigtig god cocktail med en tøsefilm. Derudover er det rigtig hyggeligt at ligge i hver sin pyjamas og under hver sin dyne og bare hygge med snolder og sodavand. Hyggen kan hurtigt vende til at tårerne presser sig på, fordi der bliver friet, eller at parret i filmen har svært ved at få hinanden.

Tøsefilm fra 00’erne er fantastiske

I 00’erne blev der virkelig produceret mange rigtig gode tøsefilm. ”The Notebook” har sikkert fået tårerne frem hos dig mange gange. En helt igennem fantastisk film som har alt det en rigtig tøsefilm skal have, og vil derfor passe perfekt til tøseaften. ”13 Going on 30” er også et hit, som i særdeleshed er vildt sjov og underholdende, den vil være rigtig god at sætte på efter ”The Notebook”.

Tøsefilm på Netflix

Tidligere var tøsefilm ikke lige så tilgængelige, som de er i dag. I dag kan du finde alle dine yndlings tøsefilm på Netflix. Her er både de gode gamle klassikkere, men også nye film kommer til. Derudover er der også et hav af tøseserier, som kan være lige så gode som filmene. Her er serien f.eks. ”Orange Is the New Black” blandt en af favoritterne hos mange. Handlingen foregår mest bag tremmer, og selvom det ikke er så tøset, så er pigerne i filmen bare rigtig gode til både at få publikum til at grine og græde. Er du mere til den romantiske genrer, så er der også ”Gossip Girl” på Netflix en serie som afslører, hvor svært kærlighed kan være, selvom det hele ser perfekt ud.

Diverse
Sådan finder du den rette A-kasse
Diverse
Sådan vælger du den rette belægning
Diverse
Skal du holde stor fest?
There are currently no comments.