Diverse

3 borde til at opgradere din stue


Borde spiller en afgørende rolle i indretningen af enhver stue. Udover at være praktiske og funktionelle, kan de også være stilfulde og tilføje et æstetisk touch til rummet. Hvis du ønsker at opgradere din stue og tilføje både funktionalitet og skønhed, så er her tre forskellige typer borde, der kan gøre netop det.

Det klassiske sofabord

Et sofabord er et uundværligt møbel i stuen. Det fungerer som en central samlingsplads for familiemedlemmer og gæster sammen med din sofa.

Vælg et sofabord, der passer i størrelse til din sofa og er i harmoni med resten af rummet. Du kan f.eks. få fat på et rundt sofabord med plads til hele familien, eller et kvadratisk eller aflangt sofabord.

Gå et sofabord, der passer til din personlige stil og indretning. Der findes et bredt udvalg af materialer som træ, glas, metal osv., så du kan finde det, der passer bedst til din stues æstetik.

Praktiske sideborde

Sideborde er en praktisk tilføjelse til stuen. De kan placeres ved siden af sofaen, lænestolen eller endda ved siden af sengen, hvis du har en etværelses lejlighed.

Overvej, hvordan du vil bruge sidebordene. Hvis du har brug for ekstra opbevaringsplads, så vælg et med skuffer eller hylder. Hvis du primært har brug for et sted at placere en lampe eller en kop kaffe, kan et enkelt og stilfuldt bord være ideelt.

Vær opmærksom på højden på dine sideborde i forhold til siddepladserne ved siden af dem. Det er vigtigt, at bordet er i den rette højde, så du nemt kan nå dine ting uden at strække dig.

Tv-bord til hyggestunden

Et tv-bord er ikke kun et funktionelt møbel til at placere dit fjernsyn, men det kan også tilføje stil til din stue.

Vælg et tv-bord, der passer til størrelsen på dit fjernsyn og giver nok plads til dine medieenheder som dvd-afspillere, spilkonsoller og kabler. Det kan også være praktisk med skabe eller hylder til at gemme ledninger og tilbehør.

Diverse
Hvorfor er kelimpuder blevet et hit i de danske hjem?
Diverse
Få styr på dine feriepenge
Diverse
Sådan vælger du den rette belægning
There are currently no comments.