Elektronik

Markedet bugner med smart iPhone tilbehør


Apple ligger suverænt i front på det danske mobilmarked. Deres iPhones er danskernes foretrukne smartphone, og telefonerne er da også både elegante og fyldt med avanceret teknologi og smarte features. Men i mange situationer kan man faktisk få endnu større glæde af sin iPhone ved at supplere den med tilbehør, der er designet specifikt til at afhjælpe problemer i hverdagen. Her er nogle udvalgte eksempler.

 

Håndfri telefonsamtaler og lydkvalitet i top

 De fleste kan nikke genkendende til besværet ved at tale i telefon, hvis begge hænder er optaget. Man kan forsøge at klemme telefonen fast mellem kind og skulder, men dette er en akavet og ubehagelig positur, og risikoen for, at telefonen ryger på gulvet, er stor. Med et bluetooth headset kan du helt undgå disse situationer. Du kan besvare opkald på jobbet, i din bil – faktisk hvor som helst – samtidigt med, at du holder begge hænder fri til at lave det, du nu er i gang med. Desuden er nutidens trådløse forbindelser er så gode, at signalet er skarpt og lydkvaliteten i top.

 

Spar tid og penge på reparationer

Som alle smartphones er iPhones skrøbelige, og det er svært helt at undgå skader og skrammer. Men skulle uheldet være ude, behøver du hverken bruge tid eller penge på at sende din iPhone til reparation på et værksted, for med det rette grej kan du nemlig udføre mindre reparationer selv. Du kan f.eks. investere i et reparationskit til iPhone og iPad, som bl.a. tillader dig at skifte skærmen, hvis den er blevet ridset, og at udskifte batteriet med et nyt og bedre fungerende batteri. Et iPhone reparationssæt kan komme dig til gavn mange år ud i fremtiden.

 

Trendy og funktionelle touch-handsker

Ovenpå en forrygende sommer går vi nu efteråret i møde, og før vi får set os om, er det blevet vinter. Vinter betyder frost og kulde, og det er et tilbagevendende problem med smartphones, at de ikke lader sig betjene med almindelige handsker på. Men dette behøver ikke længere være en udfordring, for nu kan du få handsker, som er skabt til at varme dine fingre samtidigt med at du bevarer evnen til at bruge din iPhones touch-funktion. Handskerne findes i mange varianter, så du kan vælge et par, der passer ind i din personlige stil. Bliv klar til vinteren med et par varme, trendy og funktionelle touch-handsker.

 

Ovenstående eksempler er bare et udvalg af iPhone tilbehør, der kan komme dig til gavn i hverdagen, og sikkert er det, at der i de næste år vil blive udviklet meget mere.

 

Elektronik
Færdigblandede væsker til din e-cigaret – find din yndlingssmag
Elektronik
Sådan kan du få styr på alting i din virksomhed
Elektronik
Kan et skin beskytte min smartphone mod ridser?
There are currently no comments.