Mode og tøj

Disse tendenser skal du kigge efter i 2018


Et nyt år skydes snart i gang, og endnu et modeår står for skud, når de nye tendenser skal præsenteres på catwalken. Mange modetrends er allerede blevet vist rundt om i verden, de nye modetrends er spået, og vi kigger nærmere på, hvilke items du bør gå efter i 2018.

Chik alpehue
Var du usikker på den lille smarte alpehue, der var på mode i 2017, kan du godt bide dig sikker på den i 2018. I det nye år kommer vi nemlig atter til at se den i gadebilledet, og det er i farver som sort, brun, lyserød og noget så chik som blankt læder.

Bling bling
Der skal knald på tilbehøret i det nye år. Farver, størrelser og mønstre. Øreringe, der er bemærkelsesværdige, ringe og halskæder. Fjer, sten, alle slags farver. Lad tilbehøret lyse en enkel sort kjole op.

Mavetasken/bæltetasken
Vi har tidligere set mavetasken i det danske mode billede, og vi anvendte den tidligere over skulderen, fremfor nede i bæltet eller rundt om maven. Men i dette år skal den fra skuldrene og ned at sidde omkring hofterne.

Sneaks og sporty look
Sneakers er ikke kun behagelige at gå i, de skal tilmed være smarte og vilde. Lad dine sneakers vække opsigt og dæmp derfor med fordel dit tøj ned. Gå efter farver, mønstre, tykke såler og iøjnefaldende designs.

Sneakers går også ind under sporty-kategorien, når det kommer til fodtøj, men i 2018 er der også fokus på den sporty tøjbeklædning. Sportsdragter, tracksuits, store shorts og anorakker er alt sammen noget, der kommer til at hitte i det nye års mode billede.

Solbriller – de berømte cat-eyes
Igen i år ses de berømte cat-eye solbriller på catwalken, og det er både i sort stel og metallisk design.

Back to the 80’s
De glamourøse 80’ere slår i 2018 igennem med deres one-shoulder toppe, bluser og kjoler, deres markante skuldre med puder i og de opsigtsvækkende øreringe.

Mode og tøj
Flot og smart tøj behøves ikke at være dyrt
Mode og tøj
Er du influencer inden for tøj og mode eller måske shopping eller skønhed?
Mode og tøj
Sådan indretter du det hyggelige børneværelse
There are currently no comments.