Bolig

Sådan forbedrer du din make-up rutine


Det kan nogle gange være en udfordring, at få make-uppen til at sidde helt i skabet. Det kan være et problem når man skal skynde sig ud eller skal se godt ud til en vigtig event. Hvis du oplever dette, er det måske tid til at opgrader din rutine lidt. De rette materialer og den rigtige metode, kan gøre så meget godt for at du ender med at se så godt ud som muligt.

Find de rigtige materialer

Det første du skal tænke over når du lægger make-up er, hvor du gør det henne. Det nytter ikke noget at sider i næsten mørke og lægge make-up fordi det vil se forfærdeligt ud i andet belysning. Derfor vil du få meget bedre resultat hvis du bruger god belysning. God belysning kan fx komme fra spejle med LED lys i. Disse LED spejle giver et fantastisk lys, der minder meget godt om dagslys, og derfor vil din make-up også se rigtig god ud i alle andre belysninger. Find LED spejle her.

Det næste punkt, er at overveje hvad du bruge til at påføre din make-up. Hvis du bruger dine fingre eller hænder, kunne det være en mulighed at købe nogle børster eller svampe, der vil ligge make-uppen en del bedre end, hvad du kan klare med hænderne, og det gør det faktisk også en del hurtigere og nemmere, på den måde spare du også tid i din daglige rutine.

Hvilke produkter bruger du?

Mange oplever når de lægge et lidt større lag makeup, at det bliver tyk og ser fedet ud på huden. Dette kan stoppes ved at købe en settingspray. En settingspray holder makeuppen på plads hele dagen, og når det sprayes på, bliver make-uppen med et naturligt og flottere, fordi den binder sig mere med huden. På denne måde får du altid de bedste resultater.

Bolig
Klar til ændringer på huset?
Bolig
Hvilke faktorer har relevans ved køb af nye vinduer?
Bolig
Indretning af det nye hus – Det kan du gøre