Bolig

Køkkentrends anno 2018: Det skal du gå efter


Køkkenet har i mange år været boligens omdrejningspunkt, når det kommer til det familiære fællesskab og samlingspunkt. Det er her vi mødes omkring madlavningen, hverdagens samtaleemner, lektiehjælp, planlægning osv.
Tidligere var stue, spisestue og køkken opdelt for sig, men i dag skal det hele helst forenes til ét samlet rum, hvor vi kan komme hinanden ved og stadig have et øje på hinanden, selvom far står i køkkenet, og sønnike sidder i sofaen og spiller PlayStation.

Med andre ord, køkkenet er vores boligs hjerte, så hvad betyder de mange køkkentrends for os, og er det dem alle, der er lige gode for vores behov og ønsker? Køkkentendenserne er spået for det nye år.

Farvetrenden

Vi køber sorte køkkener som aldrig før, det kan køkkenforhandlerne nemlig slå fast. I 2018 kommer vi til at se endnu flere dunkle og mørke køkkener og større dristighed.
Er man dog ikke til de sorte køkkener, er der også de lyse af slagsen, dog hører de til de mere matte og taktile af slagsen.

Når naturen skal inden døre

Det er ikke kun udenfor, at vi elsker træets natur i form af havemøbler, loungesæt osv., også i boligens indre interiør skal naturen etableres. Det moderne køkken bærer præg af naturen i form af materialer som bambus, glas, sten, uld og synligt træ.
Vælg køkkenelementer i naturmaterialer, der matcher din smag og pynt med fritstående grønne planter, urter og blomster.

Nytænkning og smart teknologi

Teknologien udvikler sig med hastige skridt, og vi møder nye og smarte køkkenløsninger konstant. Tekniske innovationer, der gør hverdagen både funktionelt, men også smart at se på, er noget som vi glædeligt tager til os, særligt når det også spås til at være én af de mange køkkentrends anno 2018.

Samtalekøkken

Har du endnu ikke et køkken, der har åben forbindelse til resten af stuen, bør du overveje mulighederne for en nedrevet væk eller halvmur. Mere luft og åbenhed i øjenhøjde, er hvad du bør ændre i dit køkken i 2018.
Skift overskabene ud med åbne hylder eller erstat den ovenfra hængende emhætte med en mere trendy bord-emfang i køkkenbordet.

Bolig
Køkkenredskaber til dig, som skal flytte hjemmefra
Bolig
Disse ting kan du bruge en drone til
Bolig
Planlæg din ombygning af hjemmet
There are currently no comments.